Δελτίο Τύπου Φεστιβάλ 2016 και Ευχαριστίες

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με επιτυχία διεξήχθη και φέτος το καλοκαιρινό φεστιβάλ της Ένωσης Νεολαίας Κυθήρων «Πορφυρίς». Πληθώρα  δραστηριοτήτων σε αρκετές γωνιές του νησιού μας συνέθεσαν αρμονικά και φέτος το πρόγραμμα του φεστιβάλ μας. Η έναρξη του φεστιβάλ έγινε με την εκπληκτική συναυλία των Ιμάμ Μπαϊλντί στις 29 Ιουλίου 2016. Με την εκρηκτική τους παρουσία οι Ιμάμ Μπαιλντί μας ξεσήκωσαν όλους στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Κυθήρων. Η συνέχεια του φεστιβάλ δόθηκε μερικές ημέρες αργότερα, στις 12 Αυγούστου 2016, στην παραλία του Καψαλίου Κυθήρων με τουρνουά beach volley και χορό Zumba. Στις 13 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε πρωινός περίπατος σε ένα από τα μοναδικά μονοπάτια του νησιού μας και συγκεκριμένα σε αυτό από το Διακόφτι προς τον Αβλέμονα. Το φεστιβάλ μας έληξε με το μοναδικό party– θεσμό πλέον- στην  παλιά disco του νησιού. Με γνώμονά μας κάθε χρόνο την ψυχαγωγία των νέων –και όχι μόνο- του νησιού μας προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και να οργανώνουμε όλο και περισσότερες δράσεις.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν στις δράσεις μας αλλά και όσους μας βοήθησαν να επιλύσουμε κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την διεξαγωγή του φεστιβάλ μας.
Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς καθώς επίσης και τους:
Δήμο Κυθήρων, Εγχώριο Περιουσία Κυθήρων, τον Σύλλογο Μητάτων “Μυρτιά”, την Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς Αθηνών, τον εξωραϊστικό σύλλογο Φρατσίων, τον Λυκειάρχη κ. Θανάση Τριφύλλη, την Γυμνασιάρχη κ. Σταυρούλα Φατσέα, τον Παύλο Κορωναίο, την Νατάσα Χρυσαφούδη, τον Παναγιώτη Γιαννιώτη, τον Γεώργιο Κομηνό, τον Φίλιππο Νερούλια, τον Νίκο Σταυράκη, τον Παναγιώτη Κασιμάτη, τον Έρικ Ντέφεβερ, τον Δημήτρη Μπαλτζή, τον Βαγγέλη Κατσανεβάκη, τον Χάρη Πετρόχειλο, τον Γεώργιο Δαπόντε, τον Ανδρέα Καλλίγερο, τον Γιάννη Κατσανεβάκη, τον Ρήγα και το Kythira Hiking.
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τα παιδιά που βοήθησαν ανιδιοτελώς το βράδυ στην disco.

Γενικές Πληροφορίες και συνεχείς ανακοινώσεις των δράσεων μας επίσης θα βρείτε:

Στο Facebook: www.facebook.com/porphyris

Στην ιστοσελίδα: www.porphyris.com