Όλοι Εμείς

Δράσεις για την ομάδα, για το άτομο. Σημείο ανάφοράς το νησί ΚΥΘΗΡΑ. Φιλία και διάλογος των πολιτισμών. Ελευθερία στη βούληση, αυτοδιάθεση και δημιουργία. Επικοινωνία και συνεργασία στις νέες συλλογιστικές. Ταξιδεύουμε στις θάλασσες του κόσμου.IMG_4027

Είμαστε…

μια παρέα Πολιτισμού και Δημιουργίας με δράση στα Κύθηρα, την Ελλάδα και όπου υπάρχουν άνθρωποι. Η ομάδα μας, η «Πορφυρίς», συστάθηκε το 2001 και γρήγορα διέγραψε αλματώδη πορεία. Κατάφερε μέσα από τις συναντήσεις στα Κύθηρα, την Αθήνα και τον Πειραιά να εκφράσει τη Νεολαία των Κυθήρων και πολλούς άλλους φίλους. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα υπάρχουν συναντήσεις και σε άλλες περιοχές. Η δράση της «Πορφυρίς» φτάνει σε κάθε σημείο της Γης μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας στο internet (http://www.porphyris.com) και σκοπό έχει να φέρει σε ανοιχτή επικοινωνία όλους τους φίλους της από Αυστραλία, Αμερική και αλλού.
Η «Πορφυρίς» έχει περίπου 1000 φίλους στην Ελλάδα και πολλούς άλλους σε κάθε σημείο της γης που παρακολουθούν τις δραστηριότητές της και λαμβάνουν δωρεάν το εφημεριδάκι που εκδίδει.

Προσδοκούμε…

να φέρουμε πιο κοντά τους νέους ανθρώπους και να προωθήσουμε τις νέες δραστηριότητες.

Δραστηριοποιούμαστε…

τόσο στα Κύθηρα όσο και στην Αθήνα διοργανώνοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως εκθέσεις, σεμινάρια, εκδρομές, φεστιβάλ, πάρτι, θέατρο. Όλα αυτά βρίσκουν αρωγούς τόσο τους τοπικούς φορείς και συλλόγους όσο και επιχειρηματίες που μας υποστηρίζουν σε κάθε μας κίνηση.

12670825_1133042810048604_8035127839273839052_nΣυνεργαζόμαστε…

με οργανώσεις και φορείς ευγενούς κατεύθυνσης όπως το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων, τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, το Δήμο Κυθήρων και φυσικά τα Κυθηραϊκά Σωματεία.

Οραματιζόμαστε…

• με τη δύναμη των φίλων μας
• με τις πρωτοβουλίες μας
• με το σεβασμό κάθε ανθρώπου που μας γνωρίζει… στην αυγή του 21ου αιώνα
να οδηγήσουμε σε μια νέα δημιουργική Νεολαία χωρίς σύνορα.