Αποκριάτικο πάρτι 2002

: Ημερομηνία: Σάββατο 2 Μαρτίου 2002 //
: Τόπος: Πνευματικό Κέντρο Κυθηρίων στην Αθήνα //
: Event: Ο απόλυτος αποκριάτικος χαμός //
: Πλήθος: 250 άτομα //
: Καθιστοί: 10 άτομα //
: Όρθιοι: 240 άτομα //

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2002, πραγματοποιήθηκε το απόλυτο αποκριάτικο πάρτι του Porphyris Youth Club στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων στην Αθήνα. Για μια ακόμα φορά οι φίλοι του Porphyris Youth Club έδωσαν το δυναμικό παρόν στην εκδήλωση της συντροφιάς μας, και σήκωσαν το κέντρο της Αθήνας στο πόδι! Το Πνευματικό Κέντρο Κυθηρίων γέμισε ασφυκτικά από παλιούς και νέους φίλους μας, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μια ακόμα δυναμική εκδήλωση από το Porphyris Youth Club η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους παρευρέθησαν εκεί.

Η βραδιά ξεκίνησε με γνωστές χορευτικές επιτυχίες και καυτά κοσμικά tracks από τον Τάκη Κασιμάτη ο οποίος παρέδωσε ιδιαίτερα μαθήματα τεχνικής και σήκωσε το Πνευματικό Κέντρο Κυθηρίων στον αέρα. Η συνέχεια ήρθε από τον Μάνο Χ. Ζερβό. Ο χώρος γέμισε με εξωτικούς latin ρυθμούς, δυνατές στιγμές από disco fever και μοναδική ελληνική μουσική η οποία σήκωσε τις αιθέριες υπάρξεις στα τραπεζάκια (ή σε ό,τι άλλο υπήρχε εύκαιρο)!

Και αυτή τη φορά η εκδήλωση του Porphyris Youth Club έληξε με απόλυτη επιτυχία, και αυτό λόγω της πολύ καλής οργάνωσης και της ακόμα καλύτερης διάθεσης των ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί.

Μαζί μας εκείνο το βράδυ στην Αθήνα ήταν και μέλη του ΕΚΠΑΖ (Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων) τα οποία ήρθαν στην Αθήνα από την Αίγινα μόνο και μόνο για την εκδήλωσή μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας κάνανε να βρίσκονται κοντά μας, και τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε κοντά στο ΕΚΠΑΖ για ό,τι κι αν μας χρειαστεί. Το ΕΚΠΑΖ θα βρίσκεται ξανά μαζί μας το Καλοκαίρι στα Κύθηρα, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ που θα διοργανώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Porphyris Youth Club.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Τριφύλλειο Ίδρυμα Κυθήρων για τη φιλοξενία και την υποστήριξή του.

Περισσότερο απ’ όλους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας που τίμησαν την εκδήλωσή μας με την παρουσία τους εκεί. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους το Porphyris Youth Club δεν θα είχε λόγο ύπαρξης. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας υποσχόμαστε να διοργανώνουμε όλο και πιο δυναμικές εκδηλώσεις.