2004

10-11 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ

Χειμερινή «απόδραση» στην Πάρνηθα με διαμονή στο καταφύγιο «Μπάφι».

21-23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ

Εκδρομή στο Μαίναλο, στην ορεινή Αρκαδία. Επίσκεψη στη Δημητσάνα, στο Μουσείο της «Υδροκίνησης», στα μονοπάτια του Λουσίου ποταμού, στις μονές Προδρόμου, Φιλοσόφου και Aιμυαλών και στην εκκλησία της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.

31 ΜΑΡΤΊΟΥ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης νεολαίας DYI (DemocraticYouth Initiative) από την Κροατία πραγματοποιήθηκε στην έδρα της «Πορφυρίς».

06 ΑΠΡΙΛΊΟΥ

Η «Πορφυρίς» ξεκινάει προσπάθεια για την συλλογή βιβλίων ελληνικής λογοτεχνίας, με σκοπό την αποστολή τους στην Βιβλιοθήκη του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Αργυροκάστρου στη Βόρειο Ήπειρο.

ΠΆΣΧΑ

Από τις 8 έως τις12 Απριλίου πραγματοποιήθηκε εκδρομή – ξενάγηση στα Κύθηρα για 25 έως 30 νέους που δεν κατάγονται από τα Κύθηρα στα πλαίσια του προγράμματος «Γνωρίστε τις προστατευόμενες περιοχές της πατρίδας μας» του ΥΠΕΧΩΔΕ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ξενάγηση στις υπό χαρακτηρισμό περιοχές “Natura 2000” του νησιού (νησίδες Πρασονήσι, Δραγονέρα και Αντιδραγονέρα), παρουσίαση των οικολογικών και πολιτιστικών στοιχείων των εν λόγω περιοχών και προσπέλαση-καθαρισμό των μονοπατιών στο Φαράγγι «Τσάκωνα» των Μητάτων.

30 ΙΟΥΝΊΟΥ

Η «Πορφυρίς» επισκέπτεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Ο κ. Στεφανόπουλος μας υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Προεδρικό Μέγαρο με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα και απλότητα και μας συνεχάρη θερμά για την πρωτοβουλία μας, για την αποστολή βιβλίων στο Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου, η οποία στηρίζει έμπρακτα τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, αναφερόμενος και στον ενεργό ρόλο που πρέπει να έχει η νεολαία σήμερα.

02-08 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ

02/08/04 : Κινηματογραφικές προβολές στο δημοτικό σχολείο της Χώρας «Ψάχνοντας το Νέμο» & «Το Πάρτι»

03/08/04 : Μαθήματα Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών.

04/08/04 : Γνωριμία με την ελεύθερη κατάδυση.

05/08/04 : Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Κυθήρων. Porphyris Party στο Club Camelot.

06/08/04 – 08/08/04 : Τουρνουά Beach Volley

Λειτουργεί καθημερινά στο Καψάλι info kiosk.

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ

Η «Πορφυρίς» παρευρίσκεται στο συμβούλιο μελών του ΕΣΥΝ (Εθνικό ΣΥμβούλιο Νεολαίας).

18 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο Κυθηρίων