2003

ΙΑΝΟΥΆΡΙΟΣ

Δημιουργία θεατρικής ομάδας.

1 ΜΑΡΤΊΟΥ

2ο αποκριάτικο πάρτι του Porphyris Youth Club .

22 ΜΑΡΤΊΟΥ

Περιβαλλοντική ημερίδα με θέμα «Περιβάλλον και Σύγχρονες Τάσεις», στο αμφιθέατρο «Σάκη Καράγιωργα» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

5-6 ΑΠΡΙΛΊΟΥ

1η Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή των «Αθηναίων»! «Πορφυρίς» Club και στο Λευκό Πύργο. Συναντήσεις από νέους Κυθήριους και όχι μόνο, με σκοπό τη δημιουργία και τη συνεργασία

13 ΑΠΡΙΛΊΟΥ

Ημερίδα τουρισμού, σε συνεργασία με το ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε, με θέμα «Ανάπτυξη Τουριστικών Προορισμών, η Περίπτωση Των Κυθήρων» στο Πνευματικό Κέντρο Κυθηρίων.

19-20 ΑΠΡΙΛΊΟΥ

2η Πράσινη Εκδρομή Porphyris, σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδος. Εκδρομή – RAFTING στον ποταμό Άραχθο (Ήπειρος).

ΠΆΣΧΑ

Ξενάγηση στο λαγκάδι των Μητάτων και υπόσχεση να καθαριστεί και αξιοποιηθεί στα πλαίσια της ιδέας «Πορφυρά μονοπάτια», προσπάθεια να προταθούν τα Κύθηρα για εναλλακτικό τουρισμό.

8-13 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ

3o Porphyris Festival

08/08/03 : Καθαρισμός του Λαγκαδιού στα Μητάτα.

09/08/03 : Περιβαλλοντικά παιχνίδια στο δάσος στο Καψάλι & Μαθήματα Ναυαγοσωστικής σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Κυθήρων.

10/08/03 – 12/08/03 : Τουρνουά Beach Volley

11/08/03 : Κινηματογραφικές προβολές στο δημοτικό σχολείο της Χώρας «Σινεμά ο Παράδεισος» & «Ο Ταχυδρόμος»

13/08/03 : Porphyris Party “Cone With The Wind”

Λειτουργεί καθημερινά στο Καψάλι info kiosk.

21 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ

Η «Πορφυρίς» παρευρίσκεται στο 6ο Καταστατικό Συνέδριο του ΕΣΥΝ (Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας). Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για τη συμμετοχή και εγγραφή της «Πορφυρίς» στο Συμβούλιο.

ΔΕΚΈΜΒΡΙΟΣ

H «Πορφυρίς» αποκτά δικό της σπίτι!

Νέα διεύθυνση : Θεμιστοκλέους 11, 2ος όροφος