Γιορτή Ίδρυσης

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2001 πραγματοποιήθηκε η πρώτη γιορτή της “Πορφυρίς” στην Αθήνα. Η εκδήλωση έλαβε μέρος στο Πνευματικό Κέντρο Κυθηρίων (Θεμιστοκλέους 5) και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία! Πολλοί παλιοί αλλά και νέοι φίλοι της “Πορφυρίς” βρέθηκαν μαζί μας εκείνη τη βραδιά. Τα καλά λόγια των ανθρώπων που γνώρισαν για πρώτη φορά την παρέα μας, ήταν για μια ακόμα φορά η καλύτερη ανταμοιβή για τις προσπάθειές μας και τους μικρούς καθημερινούς “αγώνες” μας!

Το πρόγραμμα της γιορτής μας περιλάμβανε πολύ μουσική, και άφθονο κρασί! Ο Παναγιώτης Μπαχτής (λαούτο), ο Γιάννης Πρινέας (λαούτο) και οΣτέφανος Πρωτοψάλτης (βιολί), άνοιξαν τη βραδιά μας με παραδοσιακούς ρυθμούς και αυθεντικό νησιώτικο τραγούδι. Η μουσική όμως, δεν τελείωσε εδώ! Ο Σωτήρης Παπαμικρουλεας (κιθάρα – φωνή), η Ελένη Φάβρου (κιθάρα – φωνή), η Φύλη Λαζαρίδου (ακορντεόν) και ο Ιωσήφ Γεμενιτζόγλου(φλάουτο) έκαναν τη νύχτα μας αισθαντική, με απαλές ροκ μελωδίες και μοπναδικές μπαλάντες! Αμέσως μετά, τη μουσική σκυτάλη παρέλαβαν οΦίλλιπος Καρόπουλος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα) και ο Παναγιώτης Λαζαρίδης (πιάνο) που γέμισαν το χώρο του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων με σκληρές νότες και δυνατούς ρυθμούς!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που ήταν εκεί, μαζί μας, το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου και να υποσχεθούμε πως οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν και στο μέλλον, ώστε να προσφέρουμε πάντα στους φίλους και τους καλεσμένους μας το καλύτερο!  Όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα!