Δελτίο Τύπου 09.04.15

Την Μεγάλη Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015, στο Λεοντσίνειο Πνευματικό Κέντρο, στις Καρβουνάδες Κυθήρων, έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Νεολαίας Κυθήρων “Πορφυρίς”. Η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης είχε ως κύρια θέματα τα εξής:

  1. την επανασύσταση και επαναλειτουργία του σωματείου μετά από παύση δράσης αρκετών ετών
  2. την έγκριση εγγραφής νέων μελών
  3. τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων διοικητικών οργάνων

Η απερχόμενη διοίκηση ενημέρωσε το σώμα ότι η επανασύσταση και επαναλειτουργία ετέθη ως θέμα ύστερα από το ενδιαφέρον νέων μελών να δραστηριοποιηθούν και να συνεχίσουν το έργο του σωματείου. Το σώμα αποφάσισε θετικά και εν συνεχεία εγκρίθηκαν οι εγγραφές νέων μελών. Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων διοικητικών οργάνων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει αποστολή ειδικού μεταβατικού σκοπού για την πλήρη ενεργοποίηση των δομών του σωματείου και αποτελείται από τους κάτωθι:

  1. Κρέων – Αντώνιος Ανέστης, πρόεδρος
  2. Μαρία Λουράντου, γενική γραμματέας
  3. Διονύσιος Προγουλάκης, αντιπρόεδρος
  4. Αλεξάνδρα Λουράντου, ταμίας
  5. Ελένη Ταλλάρου, ειδική γραμματέας
  6. Αλέξανδρος Σεμιτέκολος, σύμβουλος
  7. Ιππόλυτος Πρέκας, σύμβουλος

Στη Γενική Συνέλευση παρέστη και συμμετείχε ο κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, Δήμαρχος Κυθήρων, ο οποίος υπήρξε μέλος του σωματείου από το 2004. Κατόπιν προσκλήσεώς του, το νέο διοικητικό συμβούλιο και όλα τα νέα μέλη του σωματείου θα επισκεφτούν το Δημοτικό Μέγαρο τη Νέα Τρίτη 14 Απριλίου 2015 στις 11.00 π.μ, για μια εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα νεολαίας και των Κυθήρων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

η γενική γραμματέας, Μαρία Λουράντου

ο πρόεδρος, Κρέων – Αντώνιος Ανέστης